GREEN DAY!<3

Ja, nå viste jeg virkelig ikke hva jeg skulle blogge om. Så nå blogger vi litt om det beste i hele verden. Nemlig GREEN DAY! Jeg er bææd forelska i de!

Jeg kunne skrevet meterlange innlegg om Green Day, men skal være litt grei å skrive litt korte.Vet hvor kjedelig det er å lese dritlange innlegg

Green Day er jo et punk rock band. De eier virkelig alt annet. Hvis du hadde hørt èn sang, ville du blitt forelsket på et blunk. De er faktisk litt kjekke nå.. Eller .. nei.. Ikke kjekke, men på nippet til å bli det xD
Men greit. Jeg liker ikke bare Green Day. Hører jo selvfølgelig på masse annet også, som Paramore, Nickelback, Avenged Sevenfold, Nirvana, Iron Maiden (eller ikke? Jo, litt) OSV!

Jeg var på en GD konsert før sommerferien. Det vil jeg gjerne oppleve igjen! Det var en fantastisk kveld! Jeg husker hvor glad jeg var da jeg sto opp den morgen. Det var som noe hylte inn i øret mitt: " SLÅ DEG LØS, OG KLIKK HELT! "
Jeg  og Hannah har planer om å sende brev til Green Day og be de komme tilbake til Norge!
4 kommentarer

Whatsername

10.okt.2010 kl.22:27

Green day er MINE!! Neida, vi kan dele de (A)

en jente - hheidu

11.okt.2010 kl.09:35

Ikke helt min smak :-D

Kathrine <3

11.okt.2010 kl.11:28

// Tusen takk, det skal vi nok <3

:-))

Martheee:]

20.okt.2010 kl.14:29

Får håpe dem lager nytt album så kommer dem nok til Norge på turnee :D<3

Skriv en ny kommentar

Jenny Armstrong

Jenny Armstrong

13, Kvinesdal

Green Day. Paramore. Pearl Jam. Nickelback. Nirvana. Nomy. Red. Alexander Rybak. Snowboard. Teater. Musikk. Vinter. Mobil. Nikon D3000. Snø. Data. Smil. Latter.

Kategorier

Arkiv

hits